K

Visfestival på Smygehus havsbad

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Musik

Lyssna till Cajsastina, Karin Tingne och Henrik Widegren, tre av våra främsta och finaste visartister, både på lokal och nationell nivå.
Kvällen inleds med ett lättsamt visbingo, inga förkunskaper behövs.

Artister:
Cajsastina Åkerström
Vi är mycket stolta över att på Smygehus Visfestival få presentera en av landets absolut främsta och mest älskade visartister, inte sällan kallad Sveriges visdrottning!

Henrik Widegren
En mycket humoristisk vissångare, spexare och överläkare, välkänd från bl a SVT:s Fråga Lund. ”Det har skrivits många låtar om kärlek men inga om tolvfingertarmen”, säger han.

​Karin Tingne
Skurups egen succésångerska, kulturpristagare i fjor och utsedd till årets kreatör i år bjuder på stämningsfulla låtar ackompanjerad av maken, gitarristen Peter Tingne.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)410-503 00
E-post
info@smygehushavsbad.se
Arrangör
Smygehus Havsbad och Föreningen Dansk-Svensk Visfestival/Visfestivalen i Lund
Medarrangör
Skurups Sparbank

Länkar

Villkor

Prisinformation
Grillbuffé från kl 18 Underhållning från kl 19.30 Obs! tiderna är cirkatider Bordsbokning till grillbuffé på tel 0410-503 00 eller info@smygehushavsbad.se Biljetter till Visfestivalen 19 juli finns att köpa i receptionen på Smygehus Havsbad eller via BILLETTO.SE https://billetto.se/search?text=smygehus TICKETMASTER https://www.ticketmaster.se/event/551281

Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.