K

Vattenverkstaden - familjedag med Räkan Rut

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Skåre Hamn
Kategori: Evenemang, Barn/familj, Fri entre
Datum: Söndag 4 aug 2019

Vattenverkstaden bjuder på spännande upplevelser i och vid havet för barn mellan 6-15 år! Drop in - aktiviteter. Ingen föranmälan och alla är välkomna att prova på.

Tillsammans med Vattenverkstadens pedagoger kan ni prova på håvning med sjöstövlar och håv, undersökningar med vattenkikare och mikroskåp, guidade snorklingsäventyr, lekar, strandkonst med mera.

Välkomna till en familjedag med Räkan Rut! Kom och lär känna Räkan Rut och hennes vänner tillsammans med Vattenverkstaden och Blå lådan. Följ med på upptäcktsfärd i havet med vadarstövlar och håv eller hjälp Kalle Krabba rensa vattnet från skräp och bygg en koja av fynden.

Ni kommer även ha möjlighet att skapa musik till Tångsnällan Stellans alla bebisar genom att pumpa vatten, hjälpa Ålen Åke hem till Sargassohavet genom samarbete och andra roligheter. För de lite äldre kommer det även att finnas möjlighet att följa med på en guidad tur på snorklingsleden.

Skåre Byalag kommer att sälja kaffe och glass!

Dagen avslutas med en svängig konsert med det populära Havsbandet, då ni får möjlighet att dansa till medryckande hits så som Manetmambo, Ensamma torsken och Räkan Ruts Rumba.

Gratis sommarlovsbuss går 4 augusti från och till fritidsgårdarna i Skegrie, Trelleborg Övre*, Backafall, Anderslöv och Smygehamn med ankomsttid klockan 10.00 till Skåre Hamn och återresa klockan 15.00.

Busstidtabell

Busstiderna är cirkatider med reservation för eventuella ändringar.

Anderslöv skola 8.45
Smyge skola 9.05
Backafall 9.25
Övre* 9.30
Skegrie 9.45
Skåre Hamn 10.00
Hemtransport 15.00
*Busshållplats Övre är mitt emot Badhuset på samma sida som Stadsparken

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Aug
Söndag 4 aug 2019 10:00 - 15:00 Skåre Hamn

Kontaktinformation

Arrangör e-post
info@vattenverkstaden.se

Länkar

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.