K

KL7 - Från pojkdröm till verklighet

Arena/Plats: Trelleborgs Bibliotek
Kategori: Litteratur & föredrag
Datum: Tisdag 19 nov 2019

KL7 är en serie kvällsföredrag på Trelleborgs bibliotek om och av intressanta människor, denna gång med Matthis Venge och om hans liv som musiker.

Kvällsföredrag med Mathias Venge – Mathias Venge, aktuell som kompositör till succén ”Shakespeare in love” på Stockholms Stadsteater samt som gitarrist i Jonas Gardells show Queen of f**king everything. Mathias berättar om vilka resor musiken tagit med honom på, både yttre och inre sådana.
Från egna banden i Uppsala via otaliga trubadur- och covergig, till turnéer med Joey Tempest, Anders Glenmark, E-type m.fl., via åren med Jörgen Elofsson där han arbetat med artister som Bryan Adams, Britney Spears, IL DIVO och Peter Jöback, till kompositionsuppdrag och teatergig för bl.a. Göteborgs Operan, Malmö Opera, Helsingborgs- och Stockholms Stadsteater.
Vi får en inblick i hur vardagen kan se ut för en frilansande musiker och hur man måste utvecklas för att klara sig på en allt tuffare marknad.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Nov
Tisdag 19 nov 2019 19:00 - 21:00 Trelleborgs Bibliotek

Kontaktinformation

E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Trelleborgs bibliotek och ABF

Villkor

Prisinformation
Biljetten till KL7 kostar 120 SEK, om du har Trelleborgs Allehandas lustkort kostar den 100 SEK. Biljetterna kan förbokas redan nu genom att skicka e-post till arrangemang.bibliotek@trelleborg.se. Biljetterna hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.