K

KL7 - Lars Yngve håller truten

Arena/Plats: Trelleborgs Bibliotek
Kategori: Litteratur & föredrag
Datum: Måndag 9 dec 2019

KL7 är en serie kvällsföredrag på Trelleborgs bibliotek om och av intressanta människor, denna gång med mångsysslaren Lars Yngve.

Kvällsföredrag med Lars Yngve - Mångsysslaren, författaren, inspiratören, idésprutan och föreläsaren Lars Yngve blandar allvar och humor och berättar om sin morfar, Nils-Ude, sitt skrivande, sin dialekt och sina tankar. Lars Yngve har en egen stående monter på Ystad konstmuseum med allt han skrivit om Nils-Ude. Kanske han säger några ord om den omtalade, flitigt citerade, kulturtidningen Nya Upplagan som levde sju år på landsbygden men som även kom ut i Stockholm. Kom i tid, nytvättade och nykammade och gör er redo för att skratta minst en gång under hans framträdande. Bråckband är dock inget tvång under hans framträdande.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Dec
Måndag 9 dec 2019 19:00 - 21:00 Trelleborgs Bibliotek

Kontaktinformation

E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Trelleborgs bibliotek och ABF

Villkor

Prisinformation
Biljetten till KL7 kostar 120 SEK, om du har Trelleborgs Allehandas lustkort kostar den 100 SEK. Biljetterna kan förbokas redan nu genom att skicka e-post till arrangemang.bibliotek@trelleborg.se. Biljetterna hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.