K

I vintertid - En stämningsfull julkonsert

Område: Trelleborg
Kategori: Julkonsert, Jul
Datum: Fredag 20 dec 2019

Välkommen på konsert. Anders Berglund ger sig ut på en omfattande julturné i kyrkor och konsertsalar runt om i Sverige. Med på turnén är musikalstjärnan Emmi Christensson samt stjärnviolinisten Christian Svarfvar.

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestivalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

- Det bjuds på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Dec
Fredag 20 dec 2019 19:30 Trelleborgs församlingshem

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)775 - 700400
Arrangör
Acemusic & Billy Heil Management

Länkar

Evenemangslänk
https://www.acemusic.se/
Extern bokningslänk
http://www.juliusbiljettservice.se/

Villkor

Prisinformation
Pris: 350 SEK Förköp: Söderslätts Bok & Papper, Trelleborgs Turistcenter, Julius biljettservice.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails