K

Filmvisning på Trelleborgs bibliotek

Arena/Plats: Trelleborgs Bibliotek
Kategori: Film

Välkommen till hösten med Filmklubben på Trelleborgs bibliotek! De filmer vi bjuder på i höst kännetecknas av stort allvar, värme, humor och fantastiska rollprestationer.

Gå med i vår filmklubb och ta del av filmupplevelsen tillsammans med andra. Medlemskapet är gratis och innebär inga förpliktelser. Filmer visas en torsdag i månaden oktober-maj. Anmäl dig till biblioteket.

Helan & Halvan (Dramakomedi 1 tim. 38 min.)
Berättelsen om komikerduon och bästa vännerna, Stan Laurel och Oliver Hardy, som i Sverige var kända som Helan och Halvan. Två av de roligaste männen i filmens historia som erövrade Hollywood med sina banbrytande karaktärer och komiska tajming under den tidiga guldåldern. Den hittills okända berättelsen om deras liv, såväl bakom som framför kulisserna.

En bitterljuv, tragisk film om vänskap och kärlek med lysande spel av Steve Coogan och John C Reilly i titelrollerna. (DN)

Kontaktinformation

E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Trelleborgs bibliotek

Villkor

Prisinformation
Biljetter finns att hämta från en vecka innan varje visningstillfälle. Tänk på att det finns två visningar per tillfälle. 15 platser/visning och först till kvarn gäller.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2019-10-22 15:22:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails