K

Föreläsning - Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Ullahills Magasin
Kategori: Litteratur & föredrag
Datum: Torsdag 24 okt 2019

Välkommen på föreläsning i inspirationens tecken på Ullahills Magasin med föreläsaren Micke Gunnarsson.

En stund som inte lämnar någon oberörd. Det handlar om våra barn, relationer, prestation och en tid i snabb förändring. Hur kan vi möta våra barn i deras bygge av självkänsla? Känner våra barn att skolan är till för dom? Hur hanterar vi situationer då vi känner oss förvirrade när det kommer till Internet och all teknik. Hur stöttar vi dagens barn när de tittar på oss och undrar: - Vad ska jag bli när jag blir stor?
Micke varvar gapskratt med allvar. Många menar att tårarna kommer av blandad sort då han reser runt i landet och sprider sina tankar. Lyssna på Micke som förutom just nu är en utav landets mest flitigt anlitade föreläsare även är grundare till kampanjen "Varenda unges rätt till MVG", Fredsuppdraget.se, Barnatro AB och författare till böckerna, ”Det är bara de som bestämt sig för vart de ska som kan gå vilse” och pixiboken för vuxna, ”När jag gör som jag gör.”..

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Okt
Torsdag 24 okt 2019 19:00 Ullahills Magasin

Kontaktinformation

E-post
catharina@ullahillsmagasin.se
Arrangör
Ullahills Magasin

Länkar

Extern bokningslänk
http://www.ullahillsmagasin.se

Villkor

Prisinformation
Pris: 285 SEK Bokning av biljetter via arrangören. OBS! Begränsat antal platser. Det finns även möjlighet att beställa något ätbart från caféet.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails