KL7 - Organisera och inred!

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Litteratur & föredrag

KL7 är en serie kvällsföredrag på Trelleborgs bibliotek om och av intressanta människor, denna gång med Linda Gemal om att organisera och inreda.

Kvällsföredrag med Linda Gemal - Har du full koll på dina nycklar? På din tid? På dina papper, kläder och alla andra saker runt omkring dig? Du vet att du sparar tid, pengar och stress genom att vara organiserad - men vet inte riktigt hur du skall få till det? Sen vill du kanske att alla dina saker skall vara förvarade på ett snyggt och tillgängligt sätt också?
Då är du välkommen på föredrag med Ordningskonsulten, Linda Gemal. Det handlar om allt från att röja, rensa, organisera och strukturera alla fysiska områden hemma och på arbetsplatsen till digital ordning och tidsplanering. Linda arbetar även med styling och inredning, vilket ofta går hand i hand.

Kontaktinformation

E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
KL7 är ett samarbete mellan Trelleborgs bibliotek och ABF.

Villkor

Prisinformation
Ordinarie biljettpris: 120 SEK Trelleborgs Allehandas lustkort: 100 SEK. Biljetterna kan förbokas redan nu genom att skicka e-post till arrangören. Biljetterna hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget.

Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails