NYTT DATUM! KL7 - Hasse Alfredson - en sån där farbror som ritar och berättar

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Litteratur & föredrag

KL7 är en serie kvällsföredrag på Trelleborgs bibliotek om och av intressanta människor, denna gång med Kalle Lind om Hasse Alfredson, en av Sveriges mest älskade underhållare.

Kvällsföredrag med Kalle Lind - författare, radiopratare, satiriker, bloggare och På spåret-tävlande berättar utifrån sin stora biografi om Hasse Alfredson (1931-2017), en av Sveriges mest älskade och mångsidiga underhållare. Här skildras Hasse Alfredsons resa från barndomen i Helsingborg och spexandet i Lund till samarbetet med Tage Danielsson och skapandet av AB Svenska Ord. Men här tecknas också en bild av en man som inte alltid litade på sin egen förmåga att vara underhållande, som aldrig blev nostalgisk över sina egna bedrifter, men väl över de människor han förlorat.

Kontaktinformation

E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
KL7 är ett samarbete mellan Trelleborgs bibliotek och ABF.

Villkor

Prisinformation
Biljetten till KL7 kostar 120 kronor, om du har Trelleborgs Allehandas lustkort kostar den 100 kronor. Biljetterna kan förbokas redan nu genom att skicka e-post till arrangemang.bibliotek@trelleborg.se. Biljetterna hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget. OBS! Föredraget har fått ett nytt datum, 18 maj. Tidigare köpta biljetter gäller för det nya datumet. Om du inte kan/vill gå görs återköp senast måndagen den 11 maj.

Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails