Hemestra i Trelleborg

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

I sommar har du chansen att upptäcka alla pärlor i Trelleborg, på Söderslätt och längs sydkusten och skapa lokala hemesterminnen.

Samtidigt stöttar du företagen i besöksnäringen och ger gårdsbutiker, mathantverkare, gallerier, konstnärer m m en möjlighet att fortsätta förgylla Trelleborg som turistdestination.

Här är tips på 6 nyheter i sommar:

1. I juni slås portarna till Idala gård uppför Weinbergs Hotell. Rummen är renoverade, orangeriet på plats och en stor möteslokal färdigställd. Restaurangen blir en modern och rustik gårdsbistro med stort fokus på gastronomi och det närodlade.

2. I Klagstorps gamla kommunhus håller något alldeles unikt på att växa fram. Uniform Collection är Sveriges enda museum med civila och militära yrkesuniformer från 1900-talet. Museets café blir en smakfull retropärla för nostalgiker.

3. Har du minnen från Restaurang Pärlan, det gamla danspalatset i Beddingestrand? I sommar kommer du att kunna njuta av à la carte matsal och barhäng med utsikt på
den havsnära terrassen.

4. I Hammarlöv håller Axatorpsgården på att förvandlas till en mötesplats för konferenser, bröllop
och event samt B&B i unik skånsk miljö. Du kan även hyra läckert vintageporslin till fester m m.

5. Smygehus Havsbad har nyligen öppnat sin nyrenoverade relaxavdelning med ny pool, bastu och behandlingsrum. Om du föredrar havsbad är det inte många steg till havet och
Östersjöns salta vågor.

6. På hotell Dannegården kan du köpa glass i trädgåden i sommar. Här kan man även hyra cykel och se sig omkring i staden.


Ladda ner Hemester-broschyren och få fler tips.

Håll avstånd & följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Jul
Söndag 5 jul 2020  
6 Jul
Måndag 6 jul 2020  
7 Jul
Tisdag 7 jul 2020  
8 Jul
Onsdag 8 jul 2020  

Länkar


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails