Föredrag om Brazil Jack + Josef Törners melodikryss

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Lilla Beddinge Teater
Kategori: Litteratur & föredrag, Musik

En tvådelad kväll som inleds med ett spännande föredrag om cirkuskungen Brazil Jack och fortsätter in i ett melodikryss med Josef Törners musik.

Skådespelaren Toni Rhodin, aktuell här på Lilla Beddinge teater som pappa Capulet i den kommande uppsättning vi alla emotser med stor spänning, berättar om sin färgsprakande konstnärsfamilj. I synnerhet farfadern, den legendomspunna cirkuskungen Brazil Jack vilkens sagolika karriär och levnadslopp får komma till liv i det dryga timmen långa föredraget som beledsagas av ikoniska foton ur familjens arkiv.

Josef Törner skriver och sjunger underfundiga texter till sina överdådiga melodier. Han kan beskrivas som en glad Ted Gärdestad eller en ledsen Magnus Uggla och har du tur säger han nåt roligt också!
Josef kanske ni känner igen från sommaren 2018 som vår käre stins, han är dessutom aktuell på Lilla Beddinge Teater som Romeo i JULIA CAPULET som spelas på
sommaren 2021.

(Pga restriktionerna kommer bordsplacering göras i förväg. Vänligen hör av dig om du har önskemål senast ett dygn i förväg så ska vi försöka tillgodose dina önskemål)

Länkar

Villkor

Prisinformation
250 SEK + mat

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails