KL7 Föreläsning - Cosi fan tutti

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Trelleborgs Bibliotek
Kategori: Evenemang, Fri entre, Litteratur & föredrag

En gång i tiden var Wolfgang Amadeus Mozarts underbara Così fan tutti betraktad som närapå ett misslyckande inom hans enorma operakatalog. Idag är den upphöjd till samma höga nivå som Figaros bröllop, Don Juan och Trollflöjten.

Lasse Walldov är en obotlig samlare av vokalskivor från ”stenkakseran” och framåt. Detta betyder att han har bekväm tillgång till världens främsta Mozart-sångare genom tiderna. Dessa lär komma till god användning som musikillustrationer när han ska berätta allt vi bör veta om Cosi Fan Tutti - från arbetet inför premiären 1790 till nyvunnen popularitet i vår tid.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)410-73 31 80
E-post
bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Malmö Opera
Medarrangör
Malmö Opera, ABF Skåne, Trelleborgs bibliotek

Länkar

Villkor

Prisinformation
Gratis biljett. OBS! Tisdagen den 1 september släpps biljetterna till höstens arrangemang via Trelleborgs bibliotek. Det går inte att förboka biljetter. Sittplatserna kommer att vara begränsade i antal och utspridda. Handsprit kommer att finnas tillgängligt och biljetter kontrolleras redan vid informationsdisken. Men framför allt kommer det att vara möjligt att se flera av föreläsningarna digitalt. Mer information om det kommer i augusti.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails