Biblioteksveckan Föredrag - Vad har fåglars hemligheter med vår hjärna, sinnen och hälsa att göra?

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Trelleborgs Bibliotek
Kategori: Fri entre, Litteratur & föredrag

Biblioteksveckan är en vecka på hösten när biblioteket ordnar både kvällsföredrag med spännande människor och lunchföreläsningar, där du har möjlighet att lyssna på något lärorikt.

Denna gången är det lunchföredrag med Anita Campbell som kombinerar sina erfarenheter som forskare med naturfotografering för att ge perspektiv på vår hälsa som få känner till.

Anita Campbell, docent i neurokemi, har lång erfarenhet av hjärnforskning. Numera är hon fotograf på heltid. Hennes föredrag berör bland annat hjärnans plasticitet, Alzheimer’s sjukdom, hörselnedsättning och talets utveckling, allt relaterat till de upptäckter man gjort i forskningen på
fåglar.

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)410 – 73 31 87
E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Trelleborgs Bibliotek
Medarrangör
ABF

Länkar

Villkor

Prisinformation
Gratis biljett. OBS! Endast förbeställda biljetter som hämtas senast en vecka före arrangemanget. Till varje arrangemang på Trelleborgs bibliotek finns ett begränsat antal platser. Från och med tisdagen den 1 september 08:00 går det att köpa eller boka biljetter till höstens arrangemang genom att besöka biblioteket, skicka e-post eller ringa.

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails