Beddingespelen - Tennis

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Sport & idrott

Se tennis på hög nivå med havet som granne. Beddingespelen by Optimala hem är en tennistävling för elitspelare som spelas på Beddingestrands TK:s grusbanor.

I sommar väntar en tennisfest på Beddingestrand TK:s vackert belägna banor i Beddinge. Spelare i alla åldrar kommer att göra upp på gruset när 34 klasser ska avgöras i Beddingespelen som är en av Sveriges äldsta tennisturneringar utomhus. Sverigeeliten kommer att göra upp i elitklasserna som spelas 30 juni-3 juli. Beddingespelen är i år en av tre SM-serietävlingar med totalt 100.000 kronor i prispengar. Det blir med andra ord tennisunderhållning och elittennis på högsta nivå i en härlig miljö.

Kontaktinformation

Arrangör
Fair Play TK
Medarrangör
Beddingestrands TK, Visit Trelleborg

Länkar

Villkor

Prisinformation
Det är fri entré till tävlingen förutom den sista tävlingsdagen, 3 juli, då det också kommer att finnas läktare på plats. Matchbiljett krävs för att se finalerna söndagen den 3 juli. Biljetter kan köpas på www.fairplaytk.se eller på plats i Beddinge under matchdagen. Biljettpriset är 50 kronor/dag för vuxna och 25 kronor/dag för barn upp till 18 år. Det finns begränsat antal platser.

Kundservice

Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails