Molekylär gastronomi

Arena/Plats: Trelleborgs Bibliotek
Kategori: Evenemang, Litteratur & föredrag
Datum: Tisdag 18 okt 2022

Varför skär sig en bearnaisesås? Hur steker man den perfekta biffen? Hur kan man fixa det gamla brödet till nytt igen? Hur matchar man olika smaker? Hur kokar man ägg så att gulan blir hård och vitan lös?

Molekylär gastronomi är läran om vad som händer i köket när vi lagar mat.
Per-Olof Hegg, tidigare professor i livsmedelsteknologi, ger en introduktion i ämnet och en rad nyttiga tips för att undvika fällor och fel i köket och bli en bättre amatörkock.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Okt
Tisdag 18 okt 2022 12:00 - 13:00 Trelleborgs Bibliotek

Kontaktinformation

Kontaktperson
Veronica Berggren
E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Trelleborgs bibliotek
Arrangör e-post
veronica.berggren@trelleborg.se

Villkor

Prisinformation
Fri entré. Anmäl dig till arrangemang.bibliotek@trelleborg.se eller genom att kontakta biblioteket.

I närheten av


Kundservice

Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails