Sommarrapsodi

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Jordberga Slott
Kategori: Musik

Sommarrapsodi med med Öresunds Unga Symfoniker
är en konsert fullspäckad med härlig och lättsam sommarmusik. Dirigent är Per Engström och presentatör, operasångaren Carry Persson.

Orkestern spelar musik av bl a H. Alfvén, W. Peterson-Berger, W. A Mozart och G. Verdi.
Vi får naturligtvis även njuta av några av operalitteraturens mest välkända pärlor med Carry Persson och ÖrUS. För första gången ges också musiker från orkestern möjlighet att framträda som solister med orkestern. De är Eric Zetterholm som spelar andra satsen ur Mozarts Violinkonsert nr 3, Johanna Stavert som spelar första satsen ur Cellokonsert i C-dur av J. Haydn och Louise Lind Bouquin som spelar Introduktion, tema och variationer för klarinett och orkester av G. Rossini.

Konserten ges i Herrskapsstallet, Jordberga gård.

Villkor

Prisinformation
Biljetter köpes via Nortic, https://www.nortic.se/dagny/show/150090 eller en timme före konsertens början vid entrén. Passa på och njut av en medhavd picknick före konserten i de vackra omgivningarna. Slottsparken är öppen från kl. 16.00. Det kommer även att finnas lättare förtäring till försäljning i pausen.

I närheten av


Kundservice

Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails