Föreläsning - Ditt livsviktiga kontrakt

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Onsdag 6 jul 2022 - onsdag 27 jul 2022

Föreläsning vid Lantboden i Böste om "Ditt livsviktiga kontrakt: Målet - Vägen - Resultatet"

Med en bakgrund som jurist, försäkringsspecialist och en gedigen ledarkarriär i bagaget valde Weronica ett oväntat karriärsteg för att utforska sin egen och andras fulla potential som expert i förändringsledarskap. En föreläsningsserie om att våga testa nytt, lära av sina erfarenheter och börja lyssna inåt där du står idag.
Plats: Lantboden i Böste Simmermarksvägen 55, Trelleborg
Datum: 6, 13 och 27 juli
Tid: 16.30 – 17.45
Välj att delta i enstaka eller samtliga föreläsningar, helt gratis!
Weronica vill inspirera dig till att våga sikta på de mål som du verkligen drömmer om. Ibland håller känslan av trygghet oss tillbaka och då är det viktigt att veta att även små val och förändringar kan göra stor skillnad. Andra gånger krävs det att du vågar släppa tryggheten och göra större förändringar i livet. Under tre föreläsningar går Weronica igenom viktiga reflektioner som legat till grund för hennes egna vägval. Hon delar med sig av en verktygslåda som du kan använda för att uppnå mål och drömmar baserat på dina egna unika erfarenheter, drivkrafter och potential. Skapa ditt livsviktiga kontrakt!
Läs mer om Weronica och hennes företag på www.sjorupsvera.se.

6 juli: MÅLET
Vi människor förhåller oss olika till drömmar och mål. För några faller det sig naturligt och man vet exakt vad man vill uppnå och när. För många är det betydligt mer diffust. Det blir lite som det blir och ofta parkerar vi fram våra drömmar till den där dagen då vi äntligen har tid. Då ska jag minsann…!
I den här föreläsningen påminner vi om att du med en genomtänkt och medveten inställning kan förverkliga en liten del av dina mål varje dag. Vi kan göra det inom vår komfortzon, eller vi kan våga gå utanför den. Livet är här och nu och det är ditt liv.
Vad vill du uppnå och varför är det viktigt? Vad skulle du göra om allt var möjligt? Hur kommer det att se ut och kännas när du uppnår målet?
Innehåller även ett teoretiskt avsnitt om hur människor fungerar under förändring.

13 juli: VÄGEN
Vissa dagar känns vägen mot målet spikrak, andra dagar går den över berg och genom snåriga skogar. Du behöver tro på din vision och vara uthållig. Samtidigt behöver du kunna tillåta dig att tvivla, det är också en viktig del av processen.
I den här föreläsningen talar vi om hur du rör dig mot målet steg för steg, i medgång och motgång, alla dagar i veckan.
Vad behöver du göra? Vem kan hjälpa dig? Hur kommer processen att påverka dig och vad är du beredd att offra? Vilka alternativ har du?
Innehåller även ett teoretiskt avsnitt om människors olika beteende- och kommunikationsstilar.

27 juli: RESULTAT
Många är de mål och planer som fallerar för att vi tappar riktningen, motivationen eller orken längs vägen. Andra saker dyker upp eller vi börjar tvivla på oss själva. Jantelagen kommer i kapp oss och kanske börjar vi t o m ifrågasätta varför vi ens skulle vara värda att uppfylla våra drömmar.
I den här föreläsningen lär vi oss anti-jante-lagen och vikten av att tro på oss själva ända in i mål. Vi lär oss om vikten att bli vår egen bästa supporter, att tillåta oss att även ha sämre dagar och att fira små och stora framgångar.
Vad är en realistisk tidsplan? Vilka milstolpar gäller för delmål och justeringar av planen? Hur ska du fira?
Innehåller även ett teoretiskt avsnitt baserat på Mindfulness och Mental träning.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Jul
Onsdag 6 jul 2022 16:30 - 17:45  
13 Jul
Onsdag 13 jul 2022 16:30 - 17:45  
27 Jul
Onsdag 27 jul 2022 16:30 - 17:45  

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)766105564
Kontaktperson
Weronica Johansson
E-post
hej@sjorupsvera.se
Arrangör
Sjörups Vera
Arrangör e-post
weronica@sjorupsvera.se
Medarrangör
Lantboden i Böste

Länkar

Evenemangslänk
https://fb.me/e/4tGv0fgRz
Externa länkar
http://www.sjorupsvera.se

Villkor

Prisinformation
Fritt deltagande

Kundservice

Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails