Vandra Sydkusten

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Dalabadet
Kategori: Natur, Övriga evenemang

Följ med på en guidad Mindfullness-vandring längs havet på Sydkusten.

Att vandra i naturen ger oss perspektiv, lugn och ny energi. Denna vandring är för dig själv och med dig själv under tystnad och ger dig stort utrymme. Så kom ensam eller i sällskap, precis som du är.
Start: Dalabadet. Samling vid toaletterna..
Logistik: Vänligen ange vid anmälan om du kommer i bil, vi samordnar bilresan mellan vandringens start och mål.
Svårighetsgrad: Lätt
Ledare: Catarina Isacsson och Weronica Johansson

Vandra Sydkusten arrangerar vandringar i naturen för att öka välbefinnandet och hjälpa individen att uppleva harmoni och glädje. Idag vet vi att vi är utsatta för mycket information i många olika kanaler. Den mänskliga hjärnan bearbetar cirka 65 000 tankar per dag. För att hålla sig frisk är det så viktigt att hitta utrymme för att bara vara närvarande. Vi rekommenderar att hitta det utrymmet varje dag. Vandra Sydkustens mission är att bidra till bättre hälsa genom de verktyg vi erbjuder, att hjälpa dig att komma igång och kontinuerligt vandra i naturen, med eller utan oss för att leva det liv du vill leva med daglig medveten närvaro.
Mindfullness-övningar och vandring i naturen har bevisad effekt på vår hälsa och kan hjälpa dig att minska känslan av stress och öka fokus och närvarokänslan.
Det här kan du förvänta dig:
Vi börjar med att informera om vandringen och bekanta oss med varandra. Mindfullness-vandringen är drygt fyra km lång (ca 2 timmar) under tystnad och går i långsam takt med stopp för värdefulla mindfulness-övningar. Övningarna är till för att fördjupa avslappningen. Vi vandrar längs stranden, på natursköna stigar och genom en pittoreska hamn. Vi går igenom Dalköpinge ängar, ett naturreservat med ängar som har använts för bete av kor och hästar i hundratals år. Fågellivet är rikt och så även mångfalden av växter.
Välkommen!

Kontaktinformation

Kontaktperson
Catarina Isacsson och Weronica Johansson
E-post
info@vandrasydkusten.se
Arrangör
Vandra Sydkusten
Arrangör e-post
info@vandrasydkusten.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
Pris: 250 kr/person

I närheten av


Kundservice

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails