Sportlovskul!

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Barn/familj, Sport & idrott

Sportlovslediga barn och ungdomar är välkomna till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, Museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!

På programmet står bland annat bad, badminton, bordtennis, bowling, brottning, budokai, fotboll, hoppborgar, konståkning, modellflyg, padel, ridning, rugby, skridskoåkning och tennis.

Nytt för i år är boule, fota fejs, Friskis & Svettis, judo, miniracing, padel, rallybilkörning e-sport, sportlovsöppet på Trelleborgs Sjöfartsmuseum, sportlovskul i Smygehallen, stallkul och tyngdlyftning. Det finns många aktiviteter även för den som är intresserad av mer än bara sport, till exempel experiment och matteslinga i Albäcksskogen, Öppet Hus på Filmverkstan, sagor i långhuset på Trelleborgen, språkcafé på Föreningarnas Hus, tapetverkstad och hitta fejset på Museet.

Gratis sportlovsbuss till Badhuset och Söderslättshallen finns enligt turlista för barn från bland annat Anderslöv, Smygehamn och Skegrie. Ingen föranmälan behövs.

Detaljerat program finns på www.trelleborg.se/sportlov

Kontaktinformation

Länkar

Villkor

Prisinformation
De flesta aktiviteterna är gratis men några kostar en liten slant. En del aktiviteter kräver föranmälan. Eventuella frågor besvaras av respektive arrangör.

Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails