K

Beddinge Konstvecka

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Konst, Litteratur & föredrag, Utställning

Konstutställning med måleri, grafik, akvarell, foto, skulptur och konsthantverk. En härlig blandning av konst där alla kan finna något spännande och intressant. Bredden är stor med såväl etablerade som förstagångsutställare. Konstverk i alla prislägen. Vi ställer ut ett 25 tal konstnärer och ca 150 verk.

Tanken med konstveckan är att visa upp den mångfald av kulturbärare som finns i vår lokala närhet. Ett tillfälle där olika former av kultur får mötas. Ett kulturarrangemang att längta till.

Musik och poesi
På vår lilla scen finns plats för framträdande av olika slag. Uppläsning av poesi, berättelser, teater eller musik. Eller bjud in till ett samtal kring något intressant ämne.

Mingla med konstnärerna
Galleri Fågel är en kulturell mötesplats. Kom och sitt ner i vår trädgård, titta på konsten och mingla med konstnärer och likasinnade.

Workshops
Under veckan planerar vi för några workshops. Passa på att prova ett hantverk. Släpp loss tankarna och låt händerna arbeta för en stund. Det är avkopplande och du mår bra. Vi har allt som behövs material, verktyg och någon som visar dig hur du ska göra.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Pelle Daun
E-post
info@gallerifagel.com
Arrangör
Galleri Fågel

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Kundservice