K

Trelleborgsgalan - John Lundvik

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Musik, Övriga evenemang

Prisgala på Söderslättshallen med underhållning och prisutdelning till årets mest framstående inom kultur, turism, idrott, näringsliv och samhällsutveckling.

Huvudartist i år är John Lundvik med Peter Berglunds Galaorkester på scen. John är en artist och låtskrivare som genom åren har samarbetat med ett flertal stora svenska och internationella artister. Många har sett honom i programmet Så ska det låta, Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg, Victoriadagen på Öland med mera. John var en av upphovsmännen bakom kärlekslåten When you tell the world you're mine som framfördes av Björn Skifs och Agnes vid bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Både näringsliv, föreningsliv och enskilda är varmt välkomna att delta under festkvällen med insläpp från klockan 18.00 i Söderslättshallen torsdagen den 15 november 2018. Välkomstbubbel, underhållning och galamiddag exklusive middagsdryck ingår. Galaföreställningen börjar klockan 19.00 och alla lampor i salen släcks!

Biljettförsäljningen öppnar på www.trelleborg.se/trelleborgsgalan måndag 3 september och har öppet till och med fredagen den 9 november. Läktarbiljetter kan köpas på Trelleborgs Allehanda med TA Lustkortserbjudande och på Turistbyrån med TA Lustkortserbjudande och till ordinarie pris. Även galaboxbiljetter säljs på Turistbyrån. Läktarbiljetter kan i mån av plats även köpas i entrén på Söderslättshallen på galakvällen.

Trelleborgs kommun arrangerar galan i samarbete med Trelleborgs Allehanda, Swedbank och Näringslivet i Trelleborg. Galan produceras av kommunens medarbetare i samverkan med jurygrupperna som står för priserna som delas ut. Galan finansieras genom sponsor- och biljettintäkter.

Kontaktinformation

Länkar

Villkor

Prisinformation
Galabiljett kostar 690 SEK inklusive moms. Läktarbiljett kostar 125 SEK inklusive moms. Galabox kostar 125 SEK inklusive moms. Galaboxen till läktarplatserna innehåller delikatesser som speglar galamenyn. Exklusive dryck och kaffe.
Pris - Vuxen
690 SEK

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Kundservice