K

Från filmduk till musikal

Område: Trelleborg
Kategori: Konsert
Datum: Söndag 14 apr 2019

Trelleborgs Musikkår bjuder på konsert med film- och musikallåtar framförda av Lisa Romée.

Musikalartist: Lisa Romée
Lisa har gjort roller som Kim i Miss Saigon, Älskarinnan i Evita på Holstebro Musikteater i Danmark och Dionne i Åbo Svenska Teaters uppsättning av Hair. Hon har också varit solist vid teaterkonserterna The Visitors och Fra Waterloo til Duvemåla i Århus. På Malmö Opera har hon medverkat i Miss Saigon, Tänk om och gjort The Extraordinary Girl i American Idiot. Lisa är även frilansande sångerska, konferencier och artist.
Dirigent: Johan Rufelt

Temat för konserten är ”Från Filmduk till Musikal” och vem kan då inte vara lämpligare att framföra den sjungande delen av konserten, än vårs egen Lisa Romée.
Trelleborgs Musikkår och Lisa Romée tar sig an låtar i en salig blandning så som The Liberty Bell, Dont´t cry for me Argentina, The Entertainer, Psycho (Prelude), ”Du måste finnas” från Kristina från Duvemåla, Skyfall, Them from Love Story, Miss Saigon, ABBA med flera… och han som leder oss in i en spännande utmaning av film och musikal är vår musikaliske ledare Johan Rufelt. Med reservation för förändringar av låtmaterialet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Apr
Söndag 14 apr 2019 16:00 Trelleborgs församlingshem

Kontaktinformation

E-post
ordförande@trelleborgsmusikkår.se
Arrangör
Trelleborgs Musikkår

Länkar

Villkor

Prisinformation
Entré 200 kr, ungdom upp till 18 år 100 kr. Försäljningsställe: Entré Trelleborg, Gunillas Hemsybutik, trelleborgsmusikkår.se samt på plats

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.