K

Palmsläppet

Område: Trelleborg
Kategori: Festival & utomhusevenemang, Övriga evenemang, Barn/familj, [...]

Citysamverkan och Trelleborgs kommun firar att det är 35 år sedan som de första palmerna kom till staden och att de numera drygt 100 palmerna släppts ut från växthuset. Det blir intervjuer med viktiga lokala ”palmare”, livemusik, modevisning, försäljning av hantverk och lokala smaker, dansuppvisning och utdelning av utmärkelser.
Samtidigt uppmärksammas BLÅSMUSIKENS DAG. Trelleborgs Musikkår och Söderslätts Musikkår medverkar med Kuststadens marschorkester – ett samarbetsprojekt av musikkårerna som slår ihop sig till en marschorkester.

Klockan 10.00 startar Palmsläppet med att hylla lokala och viktiga "palmare" samt musikinslag med den nybildade Kuststadens marschorkester.

Klockan 11.00 bjuds det på fanfar och palmkakor, därefter spelar The Flant’s i 30 minuter. Under tiden minglar Tom & Jerry med kompisar på Rådhustorget för att sedan hoppa på Palmtåget klockan 11.30 – och det är bara att hänga med!

Klockan 12.00-12.20 och 13.00-13.20 välkomnar butiker och verksamheter i city till MODEVISNING på Rådhustorget. Kläder, skor, styling och sommaraccessoarer visas.

Klockan 11.45 och 13.20 är det dansuppvisning med danZfit.

Klockan 11.00 och 12.30 spelar The Flant´s. Dagens sista framförande står Deadly Devoted för, klockan 13.30-14.

Observera att alla tider är cirkatider!

Kontaktinformation

Arrangör
Trelleborg Citysamverkan och Trelleborgs kommun
Arrangör e-post
info@trelleborgcity.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
Fri entré

I närheten av


Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.