K

Jordberga Yogafest

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Dans, Övrigt
Datum: Lördag 6 apr 2019

Genom att kombinera yoga och dans tillsammans med en DJ skapas en annorlunda och ovanligt hälsosam partykväll som ger massor av energi som förmodligen varar även ”dagen efter”. Lördagen den 6 april 2019 gästar välkända DJ Anna Korsgren och Yogalärare Shay Perez Bombastic Earth Time på Jordberga gods mitt ute på den Sydskånska slätten. Det blir ett yogaparty med fokus på att röra på kroppen, skapa andrum, umgås och ha kul tillsammans!

Tänk dig ett gods mitt ute på den sydskånska slätten. Det har bränts, återuppbyggts och åter rustats om sedan 1300-talet och har lång tradition av att anordna olika former av evenemang. Förr i tiden handlade det kanske om dressyruppvisningar och riddarspel, men det är andra tider nu. Det är dags för den uråldriga yogatraditionen att möta nutidens DJ-beats och kombinera två välgörande aktiviteter vid ett och samma tillfälle som ett alternativ till det klassiska utelivet med berusningsmedel och sena nätter. Här blir det istället yoga, barfotadans och alkoholfria drinkar till medryckande klubbmusik. Petra Gustafsson har gedigen utbildning och lång erfarenhet som yogalärare och är en av arrangörerna och yogalärarna under dagen.

- Bombastic Earth Time är ett event där alla kan vara med, varken ålder eller yogavana spelar någon som helst roll. Vi vill erbjuda en möjlighet att yoga, dansa, umgås och ha kul utan att behöva gå ut på nattklubb (med allt vad det innebär), säger Petra Gustafsson.

Bombastic Earth Time arrangeras av Marie von Arnold, Nellie Rolf och Petra Gustafsson. De hade på vars ett håll haft en idé om att skapa ett event utöver det vanliga och när de möttes på ett yogaretreat så var det givet att det var kombinationen yoga, dans och musik det skulle vara. De vill alla tre utmana traditionella normer och skapa möjligheter att uppleva nya saker, platser och kombinationer även på hemmaplan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Apr
Lördag 6 apr 2019 14:00 - 22:00  

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)735 45 55 65
Arrangör
Jordberga Gård

Länkar

Villkor

Prisinformation
695 kr (Mat och dryck ingår ej)

Kundservice

    Visit Trelleborg 
  • 0410- 73 33 20 
  • Turist@trelleborg.se
  • Vid frågor om evenemang kontakta respektive arrangör.