K

Trelleborgs Badhus

Adress: Östra Vallgatan 6, 23152 Trelleborg Visa karta

Adress: Östra Vallgatan 6, 23152 Trelleborg

Det fina gamla Badhuset i Trelleborg är nyrenoverat till en modern friskvårdsanläggning för kropp och själ.

I Äventyrsbadet finns generösa bassängytor, en 34 meter lång vattenrutschbana, en lite mindre rutschbana, virvelkanal, vattengrotta, vattenkanon, kaskad, bubbelpool och en grund bassäng med rutschbana och strålpump för de allra minsta.

Gamla badet med sina konstnärliga utsmyckningar blir platsen för vattenlekar och hopp. 25-metersbassängen med 4,1 meters djup har hoppramper på 1 meters, 3 meters och 5 meters höjd.

Det finns ytterligare en 25-metersbassäng som har alla faciliteter för motionärer och tävlingssimmare. I anslutning till Äventyrsbadet finns också ångbad.

I anslutning finns habiliteringsavdelning med en varmvattenbassäng med 35 grader varmt vatten och inställbart djup från noll till en och en halv meter - idealiskt bad för rörelsehindrade, babysim eller till exempel ett företag som vill hyra hela relaxavdelningen och låta personalen ladda batterierna.

Lek och avkoppling - de är honnörsord i Badhuset Trelleborg. För dig som vill koppla av med en kopp kaffe finns kaffeautomat i direkt anslutning till Äventyrsbadet. Dessutom kan den som vill göra barnkalaset extra spännande förlägga det hit.

Badhuset är utrustat med hjärtstartare och badvärdarna har fått utbildning i hur hjärtstartaren ska användas.

Har du idéer, önskemål eller förslag är du välkommen att höra av dig. Vi är öppna för allt som kan göra Badhuset i Trelleborg till din favoritanläggning.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Gatuadress 1
  Östra Vallgatan 6
 • Postnummer
  23152
 • Postadress
  Trelleborg
 • Telefonnummer
  46 0410-733870
 • Webbsida
 • Öppettider
  se hemsida