INSTÄLLD - Hamnens dag i Trelleborg

Område: Trelleborg
Arena/Plats: Trelleborgs Hamn
Kategori: Evenemang, Barn/familj

Ta chansen att besöka en av Sveriges största hamnar! Trelleborgs hamn öppnar upp för besökare med fullt av aktiviteter på programmet.

Lördagen den 4 september 2021, kl.10.00 - 14.00, har du möjlighet att besöka Trelleborgs Hamn då vi öppnar upp hamnen och bjuder på bland annat sillamacka och grillad korv samt hoppborg, godis och ballongfigurer till barnen. Du kan även åka på guidade båt- och bussturer, testa att gå på vattnet med water balls, gå tipsrunda, se räddningsinsatser på öppet vatten samt se lastning och lossning av trailrar. Klockan 12.00 uppträder Danne Stråhed & Dynamo på scenen, missa inte det!

Våra kunder samt övriga föreningar och företag med anknytning till hamnen medverkar under dagen och visar upp sin verksamhet.

Vi håller till vid Handelskajen! Ingång via Logistikcenter. Med bil – Sväng ner mot hamnen från E22/E6 (vid trafikljuset) och kör rakt fram på Strandridaregatan. Följ skyltarna. Fri parkering. För gående erbjuds gratis buss från Hamngatan 9! Ta gärna buss!

Program för dagen kommer längre fram. Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi heter @trelleborgshamn.

OBS! Vi planerar för att kunna genomföra Hamnens Dag och hoppas att livet åtminstone nästan har återgått till det normala efter sommaren men reserverar oss för eventuella restriktioner som råder den 4 september och som vi naturligtvis måste följa.

Välkommen till en spännande dag för hela familjen!

Kontaktinformation

Arrangör
Trelleborgs Hamn AB
Arrangör e-post
trelleborgs.hamn@port.trelleborg.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
Fri entré.

I närheten av


Kundservice


Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails