Axatorpsgården

Adress: Hammarlövs Byaväg 21-55, 23194 Trelleborg
Område: Trelleborg
Visa karta

Rum & Frukost/B&B | Boutique B&B på en genuin skånegård. Unikt, personligt, lantligt, nära hav & storstäder.

Mitt på den skånska sydkusten, bland böljande fält och med havet i horisonten ligger Axatorpsgården. En lantlig idyll på en fyrlängad skånsk korsvirkesgård. Gården är unik med stråtak, den gamla charmen bevarad och med en familjär atmosfär.

På Höskullen finns tre dubbelrum med intilliggande härlig Lounge och delat badrum. På bottenvåningen finns Rum Stallet, ett trebäddsrum med egen ingång/eget badrum. Alla rummen har sköna sängar och är inredda med noga utvalda äldre möbler som passar gården.

Utemiljöerna är fantastiska med bland annat en pittoresk innergård och platser i söder och öster. Här finns många sittgrupper som väntar på er! Bland vajande stockrosor, pilträd och en grönskande dunge kan ni även möta våran gulliga hönsflock, betande hästar och två gårdskatter.

Vi erbjuder förbokade måltider såsom lunch/picknick/fika/kvällsmål som tillagas i Stallets kök. Under delar av året finns det möjlighet att basta på innergården i det gamla mjölkrummet.

Vi har även en mindre gårdsbutik med en fin blandning av egenkokta marmelader, granola, honung, gårdens frön, fårskinn, hantverk och liten vintageloppis!

Känn Er varmt välkomna till oss hälsar familjen Gröndal

Faciliteter och service

Kontaktinformation

Landskod (Telefonnummer)
+46
Telefonnummer
(0)73-045 18 12
Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9421.cbischannel-44601.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails