Smygehuk Lighthouse Hostel

Adress: Smyge Fyrväg 194, 23178 Smygehamn
Område: Trelleborg (Vid kusten)
Visa karta

Vandrarhem | Smygehuk fyr ligger bara några hundra meter från det pittoreska Smygehamn, en gammal fiskehamn. Lätt tillgång till kollektivtrafikleder från Trelleborg och Ystad och ligger vid de viktigaste vägarna för promenader, cykling och ridning.

Smygehuk fyr ligger bara några hundra meter från det pittoreska Smygehamn, en gammal fiskehamn. Lätt tillgång till kollektivtrafikleder från Trelleborg och Ystad och ligger vid de viktigaste vägarna för promenader, cykling och ridning.

På tomten runt Smuygehuks fyr ligger fyrvaktarstugan. Här finns en stor trädgård för lek och avkoppling med friska havsbrisar och fantastisk utsikt inåt land, längs kusten och ut mot havet, särskilt när du befinner dig högst upp i fyren. Stugan har nio rum - dubbelrum och familjerum - och ett kök för självhushåll. Det finns också en gammal vedbod med två rum som är mer lämpade för de varmare månaderna.

Faciliteter och service

Vid kusten
Generella faciliteter
Husdjur tillåtna

Kontaktinformation

Landskod (Telefonnummer)
+46
Telefonnummer
(0)735-449302

Policy

Husdjur
Husdjur tillåtna
Build: 2024-06-07 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9421.cbischannel-44601.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails