Mamma pappa troll

Arena/Plats: Parken
Kategori: Evenemang, Barn/familj
Datum: Onsdag 6 jul 2022

Mamma pappa troll är en fantastiskt rolig och spännande show som tar med publiken på ett musikaliskt äventyr och får alla, stora som små att gunga med!

Johan älskar att busa med sin familj: den fina damen, den läskiga piraten och det busiga trollet!
Pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar som stoppas i näsan är några utav busen som trollas fram ur den magiska skattkistan.

Om Johan - Entertainern Johan Östberg slog igenom i tv-programmet Fame Factory. Därefter har han jobbat för SVT i olika produktioner bl.a. som programledare i Boom Shakalack.
När Johan själv inte står i rampljuset jobbar han som producent och står bakom en del kända låtar som bl.a. hiten "Supersommarhjälte" från Sveriges största barnprogram "Sommarlov". Han har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och vill inspirera alla att våga tro på sig själv.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Jul
Onsdag 6 jul 2022 14:00 - 14:45 Parken

Kontaktinformation

Kontaktperson
Veronica Berggren
E-post
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se
Arrangör
Kultur- och fritidsförvaltningen
Arrangör e-post
veronica.berggren@trelleborg.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie pris 60 kr. Med Trelleborgs Allehandas lustkort 40 kr. Biljetter köpes via Nortic, eller på Trelleborgs bibliotek.

I närheten av


Kundservice

Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails