Molekylär gastronomi
Arena/Plats:
Trelleborgs Bibliotek
Kategori:
Evenemang, Litteratur & föredrag
Datum:
Tisdag 18 okt 2022
Varför skär sig en bearnaisesås? Hur steker man den perfekta biffen? Hur kan man fixa det gamla brödet till nytt igen? Hur matchar man olika smaker? Hur kokar man ägg så att gulan blir hård och vitan lös?
Molekylär gastronomi är läran om vad som händer i köket när vi lagar mat.
Per-Olof Hegg, tidigare professor i livsmedelsteknologi, ger en introduktion i ämnet och en rad nyttiga tips för att undvika fällor och fel i köket och bli en bättre amatörkock.
Datum/Tidpunkt
Datum | Tidpunkt | Arena/Plats | |
---|---|---|---|
18
Okt
|
Tisdag 18 okt 2022 | 12:00 - 13:00 | Trelleborgs Bibliotek |
Kontaktinformation
Kontaktperson | ||
Veronica Berggren | ||
E-post | ||
arrangemang.bibliotek@trelleborg.se | ||
Arrangör | ||
Trelleborgs bibliotek | ||
Arrangör e-post | ||
veronica.berggren@trelleborg.se |
Villkor
Prisinformation | ||
Fri entré. Anmäl dig till arrangemang.bibliotek@trelleborg.se eller genom att kontakta biblioteket. |