Linnea Henriksson på Axatorpsgården

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Musik

Axatorpsgården, den pittoreska korsvirkesgården mitt bland Söderslätts bördiga åkrar, förvandlas för en kväll till levande kulturscen med Linnea Henriksson i centrum!

Linnea Henriksson är en enormt uppskattad liveartist med ett unikt sätt att beröra sin publik, oavsett vilken scen hon står på. Med över 15 års erfarenhet som turnerande musiker vill hon med “den lilla turnén” skapa fler givna stopp på den svenska turnékartan genom att bokstavligen välja nya vägar och locka nya människor, arrangörer som publik, till världens bästa ställe – scenen. Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Linnea låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack. Det blir “på riktigt”, som hon själv skulle beskrivit det. Med de böljande fälten runtomkring kommer hon skapa en ”vi var där upplevelse” som påminner oss om att INGET är så storslaget som ”det lilla”.

Kontaktinformation

Arrangör
Visit Trelleborg
Medarrangör
Axatorpsgården och United Stage

Länkar

Villkor

Prisinformation
Biljettpris inklusive serviceavgift: 450SEK Konserten varar c:a 80 minuter.

Kundservice

Build: 2023-05-25 12:56:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails