SLUTSÅLD! Trädgård och Design rundtur med buss

Område: Trelleborg
Arena/Plats:
Kategori: Guidade turer

Trädgårds- och designbussrunda, som innehåller en stor mängd inspiration och guldkorn för dig som är intresserad av just trädgård och design för både inne och ute. Det är en heldagstur inklusive föreläsningar, lunch och fikor

Nu ordnar Goda livet på landet personliga temabussrundor, sådana som vi själva vill åka på!
Vi har plats till max 22 personer - anmäl dig redan idag!

Program:
- Avfärd kl 10 från Smygehuk och 10.15 på Trelleborg Övre.

- Vi åker till Kämpinge by och besöker Almaregården, den annorlunda Blom- och trädgårdsbutiken. Peter och Christina som arbetar med sitt stora intresse, trädgård, berättar bla om trädvård, beskärning och trädgårdsdesign i olika projekt de gjort.

- I Kämpinge besöker vi även Antikt & Design, butiken i det gamla charmiga stallet med vackra äldre ting som specialitet. Barbro berättar om sin passion för antika möbler, vackra gamla glas och andra föremål samt gotländsk design. Du får konkreta tips och råd. Under inspirationsstunderna i Kämpinge bjuds på kaffe/te och hemlagad kaka.

- Lunch på Lorensdal utanför Vellinge. En härlig sommarmåltid i avkopplande miljö. I lunchen ingår måltidsdryck, sallad och kaffe.

- Vi åker till Agneta på Livex i Holkarna. Här får vi inspiration till att skapa vår egen grönskande medelhavsoas. Vi får se hennes nya medelhavsträdgård och upptäcka alla spännande medelhavsväxter och vackra ting.

- Dags för en läcker eftermiddagsfika hos Haward & Busck. Marie berättar om sitt arbete som inredningsdesigner och sin verksamhet på den vackra gården utmed kustvägen. Här finns även en unik samling av barrväxter, samt en liten medelhavsträdgård att njuta av.
- 16.30 avsläpp i Smygehuk och 16.45 Trelleborg Övre.

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 0761-000188
E-post
info@godalivetpalandet.se

Länkar

Villkor

Prisinformation
495:- / anmälan till : Ingår: Buss, guidning, föreläsningar och måltider. Anmäl dig senast den 21/7: info@godalivetpalandet.se OBS! Uppge namn, adress och telefonnummer (gärna mobil), samt ”Trädgård- och Design 25/7 ”. Mer info: www.godalivetpalandet.se Telefon: 0761-000188

Kundservice

Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8132.cbischannel-27672.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails